Løsning Tennisklub

En del af Løsning Idrætsforening

Kom og spil tennis i Løsning

Nu er vi kommet godt i gang med denne sæson, og vi har heldigvis fået mange medlemmer, både gamle og nye. Der er dog plads til flere. Du kan tilmelde dig, til Henny på tlf 40531988, eller mail: henny.tang.12@gmail.com.

Velkommen til Løsning Tennisklub

Vi opfordrer alle medlemmer til at bruge håndsprit, og holde afstand. Der er opsat vejledninger ved banerne, og der er håndsprit lige inden for lågen.

Hver tirsdag kl 9.30, er der tennis for 60+ spillere. Du er velkommen til, at kontakte Thorkild Nielsen på tlf. 42 50 16 77 og høre nærmere, hvis du har lyst til, at spille med.

Gratis prøvetime

Har I lyst til en gratis prøvetime, kan I kontakte Ejgil på 60 61 58 22, eller Mail 75893860@lafnet.dk. I kan låne ketsjere og bolde, hvis det er første gang, I skal prøve spillet. Alle er velkommen, men pas på, man bliver bidt af det.