Løsning Tennisklub

En del af Løsning Idrætsforening

Kom og spil tennis i løsning

Vi har to gode baner på Løsning Stadion, Tranebovej 8. Der er mulighed for omklædning i klubhuset, hvor tavlen til banebooking også er. Der kan bookes en bane halvanden time, men mange kommer bare forbi og spiller, når de har lyst, da der som regel er en ledig bane.

Info

Vi nærmer os tiden for nattefrost, så der er lukket for vandet. Så det er en god ide, at fylde drikkedunken op hjemmefra.

Covid 19

Vi opfordrer alle medlemmer til at bruge håndsprit, og holde afstand. Der er opsat vejledninger ved banerne, og der er håndsprit lige inden for lågen.

Gratis prøvetime

Har I lyst til en gratis prøvetime, kan I kontakte Ejgil på 60 61 58 22, eller Mail 75893860@lafnet.dk. I kan låne ketsjere og bolde, hvis det er første gang, I skal prøve spillet. Alle er velkommen, men pas på, man bliver bidt af det.