Løsning Tennisklub

En del af Løsning Idrætsforening

Tak for denne sæson

Banerne er lukket ned for i år, men vi starter op igen næste forår, se nærmere her omkring tilmelding og opstart

Vi har haft en god sommer med mange nye medlemmer. Tak til alle nye og gamle medlemmer, vi håber at se jer alle i 2021.

Velkommen til Løsning Tennisklub

Vi har to gode baner på Løsning Stadion, Tranebovej 8. Der er mulighed for omklædning i klubhuset, hvor tavlen til banebooking også er. Der kan bookes en bane halvanden time, men mange kommer bare forbi og spiller, når de har lyst, da der som regel er en ledig bane.

Vi opfordrer alle medlemmer til at bruge håndsprit, og holde afstand. Der er opsat vejledninger ved banerne, og der er håndsprit lige inden for lågen.

Gratis prøvetime

Har I lyst til en gratis prøvetime, kan I kontakte Ejgil på 60 61 58 22, eller Mail 75893860@lafnet.dk. I kan låne ketsjere og bolde, hvis det er første gang, I skal prøve spillet. Alle er velkommen, men pas på, man bliver bidt af det.