Løsning Tennisklub

En del af Løsning Idrætsforening

Kom og spil tennis i Løsning

.Vi har to gode baner på Løsning Stadion, Tranebovej 6. Der er mulighed for omklædning i klubhuset, hvor tavlen til banebooking også er. Der kan bookes en bane halvanden time, men mange kommer bare forbi og spiller, når de har lyst, da der som regel er en ledig bane. Har I lyst til en gratis prøvetime, kan I kontakte Ejgil på 60 61 58 22, eller Mail 75893860@lafnet.dk. I kan låne ketsjere og bolde, hvis det er første gang, I skal prøve spillet. Alle er velkomne, men pas på, man bliver bidt af det.

Tennis 60 plus

Har du lyst til at motioner med lidt tennis er der 60 plus hver onsdag fra 9.30 til 12.00. der spilles double og alle er velkommen. Du er velkommen til at kontakte Thorkild Nielsen på 42501677 og høre nærmere.

Boldkanon

Så er boldkanonen tilbage, har du lyst til at prøve den, så kontakt Ejgil på 60 61 58 22 og lav en aftale.

Nye Nøgler

På grund af slidtage, har det været nødvendigt, at udskifte låsen ind til tennisbanen. Det betyder at alle medlemmer skal have ombyttet deres nøgle. Kontakt Ejgil på 60615822 og aftal nærmere. Ombytning er gratis, nye nøgler koster et depositum på 50,00 kr.